Membri

Pluxee, partenerul global pentru beneficii extrasalariale și soluții pentru creșterea implicării angajaților, anunță schimbări în conducerea din România și Bulgaria pentru a accelera implementarea strategiei de creștere a companiei

  • Gabor Olajos, în prezent Chief Operating Officer pentru Pluxee Bulgaria, a fost numit Country Managing Director pentru Pluxee România & Bulgaria, mandatul său începând cu 22 iulie 2024.

  • El va ocupa poziția deținută anterior de Manuel Fernandez Amezaga, care a preluat rolul de Chief Revenue Growth Officer pentru America Latină (Zona Spaniolă) și a devenit parte a Comitetului Executiv Global.

  • Marius Popescu, Sales Director Pluxee România, îi va succeda lui Gabor Olajos și va fi promovat în funcția de Country Operating Director pentru Pluxee Bulgaria.

 

București, 17 iulie 2024

Pluxee România și Bulgaria anunță o schimbare strategică a echipei de management, menită să consolideze angajamentul de creștere a companiei, ca partener global în beneficii extrasalariale și soluții pentru creșterea implicării angajaților. Începând cu 22 iulie 2024, Gabor Olajos, care a ocupat anterior funcția de Chief Operating Officer, Pluxee Bulgaria, va prelua rolul de Country Managing Director pentru Pluxee România și Bulgaria.

Cu peste 20 de ani de experiență în vânzări și managementul afacerilor, Gabor Olajos face parte din echipa Pluxee din 2001, când s-a alăturat entității din Ungaria (pe atunci Sodexo Ungaria). Din rolul său de director de vânzări la Pluxee Ungaria, Gabor a jucat un rol important în consolidarea poziției de lider a companiei. În 2016, Gabor Olajos s-a alăturat echipei din România în calitate de Sales Director și a avut o contribuție esențială în procesul de tranziție digitală a companiei, de la voucherele tradiționale, pe hârtie, la cele electronice. În același timp, el a implementat o strategie bazată pe date pentru eficientizarea vânzărilor și a contribuit la consolidarea poziției de lider a companiei în special în sectorul de turism, unde cota de piață a companiei a crescut la peste 50%. În 2021, Gabor Olajos a fost promovat în funcția de Chief Operating Officer pentru Pluxee Bulgaria, continuând dezvoltarea business-ului și susținând procesul de schimbare a companiei în vederea digitalizării tichetelor de masă. Sub conducerea sa, Pluxee Bulgaria a făcut tranziția la un mod de lucru digital, ceea ce a dus la o creștere de zece ori a afacerilor, asigurând totodată cu succes trecerea la noua identitate de brand.

"Sunt entuziasmat să revin în România pentru a continua proiectele remarcabile realizate de Manuel Fernandez Amezaga și echipa sa. În urma lansării cu succes a noului brand care a poziționat Pluxee ca jucător cheie în cadrul industriei de beneficii extrasalariale și soluții pentru creșterea implicării angajaților, sunt încrezător că, împreună cu echipa extrem de talentată de aici, suntem pregătiți să ne consolidăm rolul de partener global și lider de opinie pentru comunitatea noastră de business formată din peste 35.000 de clienți, 2 milioane de angajați și peste 55.000 de locații comerciale. Obiectivul meu este de a impulsiona inițiativele inovatoare marca Pluxee și de a consolida parteneriatul nostru cu sectorul IMM-urilor, accelerând în același timp eforturile către o companie locală sustenabilă, cu o contribuție semnificativă la obiectivul ambițios de reducere a amprentei de carbon la nivel global", a declarat Gabor Olajos, Country Managing Director, Pluxee România și Bulgaria.

Gabor Olajos preia rolul deținut anterior de Manuel Fernandez Amezaga, care a fost promovat ca Chief Revenue Growth Officer pentru America Latină (Zona Spaniolă). Manuel Fernandez Amezaga, care s-a alăturat, de asemenea, Comitetului Executiv Global pentru Pluxee, a ocupat funcția de CEO Pluxee România și Bulgaria începând cu august 2020.

"Sunt mai mult decât recunoscător pentru oportunitatea extraordinară de a lucra cu echipele Pluxee din România și Bulgaria. Împreună, nu numai că am lansat cu succes noul nostru brand și am făcut tranziția către o companie  inovatoare, axată pe digitalizare, dar ne-am și consolidat poziția de partener principal de beneficii pentru angajații din România. Sunt încrezător că Gabor Olajos va continua activitatea de succes a companiei și va întări angajamentul față de partenerii noștri și angajații acestora", a adăugat Manuel Fernandez Amezaga, Chief Revenue Growth Pluxee for Hispanic Latin America.

În rolul de Country Operating Director al Pluxee Bulgaria, compania l-a numit pe Marius Popescu, care a deținut anterior poziția de Sales Director în România. Cu o vechime de peste 24 de ani în cadrul companiei, Marius a jucat un rol cheie în transformarea digitală a portofoliului de produse al companiei, având în același timp un rol strategic în implementarea unor parteneriate importante precum cel cu MyBenefits, platforma de loializare si beneficii pentru angajati și The Happiness Index, platformă bazată pe neuroștiințe care ajută organizațiile să măsoare principalii factori de implicare și fericire a angajaților pentru a-și îmbunătăți strategia de resurse umane.


Despre Pluxee România

Pluxee este un jucător global în beneficiile și implicarea angajaților care operează în 31 de țări. Pluxee ajută companiile să atragă, să implice și să rețină talentele datorită unei game largi de soluții în domeniile Mese & Alimente, Wellbeing, Stil de viață, Recompense & Recunoaștere și Beneficii publice. Sprijinită de o tehnologie de vârf și de peste 5.000 de membri angajați ai echipei, Pluxee acționează ca un partener de încredere în cadrul unui ecosistem B2B2C foarte interconectat, format din peste 500.000 de clienți, 36 de milioane de consumatori și 1,7 milioane de comercianți. Pluxee, care își desfășoară activitatea de peste 45 de ani, se angajează să creeze un impact pozitiv asupra comunităților locale, să sprijine bunăstarea la locul de muncă pentru angajați și să protejeze planeta. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.pluxee.ro.

Plus d'actualités

Noi membrii

Commergent

Commergent este o companie românească privată concentrată pe dezvoltarea soluțiilor online pentru afaceri, utilizând sisteme de eCommerce flexibile,...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !