Noi membrii

Commergent

Commergent este o companie românească privată concentrată pe dezvoltarea soluțiilor online pentru afaceri, utilizând sisteme de eCommerce flexibile, fiabile și scalabile fiind în fruntea transformării digitale a multor companii.

Ne-am dedicat exclusiv soluțiilor de eCommerce de peste 12 ani, construind un parteneriat pe termen lung cu DynamicWeb. Viziunea noastră comună s-a concretizat în peste 150 de proiecte pentru companii românești și multinaționale din Europa, America de Nord și Asia, relevante pentru numeroase industrii precum Agricover, Altex, Austral, RTC, Nobila Casa și multe altele. Acest lucru a fost posibil doar cu ajutorul cunoștințelor al suportului și empatiei echipei Commergent precum și al partenerului nostru DynamicWeb, un lider mondial în furnizarea de soluții eCommerce, CMS, Gestionarea Informatiei de Produs PIM și Marketing pentru companii de dimensiuni medii, mari si multinationale.

Mediul de afaceri se confruntă cu presiuni sociale, economice și politice. Fluiditatea pieței, schimbările continue în comportamentul consumatorilor și presiunea modelelor de business disruptive cresc anxietatea afacerilor și le slăbesc capacitatea de a se concentra pe ceea ce creează cu adevărat valoare.

Soluțiile Commergent reduc costurile totale de deținere și complexitate deoarece puteți lucra într-o singură interfață unificată în loc de multiple aplicații conectate superficial și cu mai puține integrări.

Suita noastră eCommerce compusă poate deveni coloana vertebrală a vânzărilor și promovării pe multiple teritorii si in multiple limbi, un instrument multi-rol care va asigura creșterea rapidă a profitabilitătii.

Soluțiile noastre digitale se integrează ușor cu sistemul dvs. ERP și asigură eficiență și eficacitate crescute prin diferite instrumente într-o singură interfață intuitivă, cum ar fi Product Information Management (PIM), Content Management System (CMS) și Marketing. Integrăm deasemenea și alte instrumente potrivite structurii afacerii dvs. Toată extensibilitatea se bazează pe API, fără module externe, oferind mai mult control asupra stabilității și scalabilității in viitor.

Misiunea noastră este să oferim mediul și platforma adecvată pentru ca afacerea dvs. să rămână relevantă și competitivă în lumea actuală a comerțului și să aderați la un model de business în care toate canalele de vânzări sunt integrate și conectate pentru a crea o experiență de cumpărături fluidă pentru clienții Dvs.

Vă vom ajuta să vă construiți o prezență profesională eCommerce, indiferent dacă sunteți prezent pe piața B2B, B2C, D2C sau orice alt sector. Tot ce contează pentru noi este să vă maximizăm veniturile si creșterea companiei in mediul online și nu ne mulțumim niciodată cu mai puțin.

Prezentarea companiei Commergent aici

Plus d'actualités

Noi membrii

Commergent

Commergent este o companie românească privată concentrată pe dezvoltarea soluțiilor online pentru afaceri, utilizând sisteme de eCommerce flexibile,...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !