Noi membrii

Lucsto Advisory

Lucsto este un advisory boutique specializat in transaction services (financial due diligence), business valuation, mergers & acquisitions (mandate vanzare/achizitie societati), respectiv asistenta ajutor de stat.

Serviciile complementare includ: evaluarea de imobilizari necorporale (intangibile), evaluarea de proprietati imobiliare, fuziuni si divizari, benchmarking/studii de industrie.

Activitatea noastra este alimentata de date si ghidata de cunostinte (≈17ani experienta in companiile de consultanta de top, +200 proiecte finalizate in sectoare variate: energie, agri-business, health & pharma, transport, industria auto, tehnologie).

Lucsto Advisory este membru corporativ Anevar (Asociatia Nationala a Evaluatorilor Autorizati din Romania). La nivel individual: Recognized European Valuer (REV TEGoVA) si membru acreditat Anevar (MAA EI evaluari de intreprinderi). Buna cunoastere a Standardelor Internationale de Raportare Financiara (9/14 ACCA), respectiv a Standardelor de Contabilitate din Romania.

Date de contact: lucian.stoian@lucsto.ro

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !