Felicia Barsan, Managing Partner Sales Partner Automotive

În 5 ani ne dorim să ajungem în top 5 soluții software din Auto Retail la nivel european.

  • Cum descrieți sintetic industria, domeniul din care faceți parte?  

Sales Partner Automotive activează în domeniul Auto Retail din care fac parte branduri auto, importatori și service-uri de vehicule. Piața auto este în plină transformare datorită electrificării, așteptării clienților și cerințelor internaționale, de mediu sau de securitate. Pentru a livra o experiență de achiziție sau reparație auto mai bună, transformarea digitală a industriei auto este esențială și este misiunea pe care echipa Sales Partner și-a asumat-o. 

 

  • Ce planuri de viitor, pe termen scurt și mediu, întreprindeți? Care este proiectul/procesul din companie cu care vă mândriți și care are succes la clienți? 

În următoarele 12 luni ne concentrăm pe extinderea internațională în Europa, USA și UAE, lucrând îndeaproape cu mari branduri din industria auto, ajutându-i să-și îmbunătățească profitabilitatea, eficiența și calitatea experienței de livrare și service auto. În 5 ani ne dorim să ajungem în top 5 soluții software din Auto Retail la nivel european. Proiectele cu care ne mândrim sunt implementarea, automatizarea și interconectarea mai multor sisteme din rețeaua Mercedes Benz, dar și transformarea digitală a dealerilor din rețeaua Hyundai, pe care îi ajutăm să transforme digital experiența clienților. 

 

  • Ce înseamnă pentru dvs o comunitate de business? Cum o descrieți? 

Cel mai bun ecosistem de business este unul dinamic, plin de sinergii, întâlniri intre oameni valoroși. 

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !