Noi membrii

ENACHE PIRTEA & ASOCIATII

EPA a fost înființată în 2018 la București, când cei doi parteneri fondatori, Simona Pirtea și Mădălin Enache, au decis să pună bazele unei firme de avocatură unde clienții să poată găsi avocați care înțeleg mediul de afaceri și care le oferă soluții de avangardă concrete, pentru a asigura dezvoltarea afacerilor cu etică și integritate, în timp ce oamenii se pot bucura în siguranță de un viitor mai bun.

 

Misiunea și viziunea noastră s-au dovedit a fi cea mai bună resursă de care au beneficiat persoanele și afacerile care au găsit un partener legal în EPA, fie în domeniul de specializare principal de Drept penal (White Collar & Business Crime), fie în zona Dreptului Afacerilor (Drept societar și comercial, Fuziuni și Achiziții, Farmaceutic și Medical, Dreptul Muncii, Litigii, Protecția Datelor, Drept Imobiliar și Construcții).

 

Ceea ce diferențiază echipa noastră de restul avocaților este devotamentul incontestabil și neobosit atât față de profesia noastră, cât și față de clienți. Nu doar că ne oferim serviciile, dar ne implicăm pasiunea și remarcabila energie pentru a obține rezultatul dorit pentru companii și pentru persoanele fizice. Faptul că noi credem că cele mai bune rezultate provin dintr-o combinație de gânduri, idei, sentimente și emoții reprezintă, probabil, unul dintre principalele motive pentru care mulți dintre clienți au devenit partenerii și chiar prietenii noștri.

 

Pe scurt, asta rezumă ceea ce facem: mergem dincolo de așteptările clienților. Pentru că în timp ce ne poziționăm din perspectiva interioară a afacerii, pentru a o înțelege și pentru a ajuta la creșterea succesului acesteia, întotdeauna gândim în afara normelor, având idei constructive și o perspectivă nouă privind dezvoltarea afacerilor în România zilelor de astăzi.

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !