Membri

Dentons a asistat DRI, subsidiara Grupului DTEK care dezvoltă proiecte de energie regenerabilă în UE, în achiziția unui parc fotovoltaic cu o capacitate de 126 MW în România

Firma globală de avocatură Dentons a oferit consultanță juridică companiei DRI, subsidiara grupului DTEK din Ucraina care dezvoltă proiecte de energie regenerabilă în Uniunea Europeană, în legătură cu achiziția unui parc fotovoltaic cu o capacitate de 126 MW, situat în localitatea Văcărești, județul Dâmbovița, România.


Acesta este al treilea proiect de energie regenerabilă al DRI în România și reprezintă un pas important către atingerea obiectivului de a dezvolta un portofoliu de 1 GW în țară până în 2028.


Dentons a acordat asistență juridică DRI cu privire la procesul de due diligence, structurarea tranzacției, redactarea și negocierea documentelor de transfer, obținerea autorizării privind investițiile străine directe, precum și asistență la semnarea și finalizarea tranzacției.
Claudiu Munteanu-Jipescu, partener și coordonator al departamentului de energie din cadrul Dentons București a condus echipa juridică, fiind asistat de Andreea Predescu (Senior Associate, Corporate M&A), Elena Vlăsceanu (Counsel), Angelica Pintilie (Senior Associate), Alin Dimache (Associate) – toți Energy, Bogdan Papandopol (Partner), Isabela Gheorghe (Senior Associate) și Diana Ceparu (Associate) – toți Real Estate, Raul Mihu (Partner) și Iulia Titirișcă (Associate) – amândoi Competition, Alexandra Rădulescu (Partner) – Litigation & Dispute Resolution, Ștefi Ionescu (Senior Associate) și Cristina Staicu (Associate) – amândoi Banking & Finance.  Maksym Sysoiev, partener în cadrul departamentului de energie al biroului Dentons în Kiev, gestionează relația cu clientul. Echipa Dentons a lucrat cu echipa internă din cadrul DRI: Adina Stoica (Legal Director DRI în România) și Vladyslav Smelik (Legal Manager, DRI).


Claudiu Munteanu-Jipescu a declarat: „Suntem încântați că Dentons a avut oportunitatea de a asista DRI într-o astfel de achiziție cheie, permițând companiei să-și extindă business-ul pe piața de energie regenerabilă din România. Această tranzacție subliniază încă o dată capabilitățile Dentons în proiecte de M&A în sectorul energiei regenerabile și reafirmă angajamentul nostru de a sprijini clienții în proiecte care vor contribui la crearea unui viitor mai durabil.”

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați:
Cristina Cazan 
Head of Marketing & Business Development, Dentons Romania
cristina.cazan@dentons.com


Despre Dentons
Prezentă în peste 80 de țări, Dentons vă oferă ajutorul pentru a crește, a proteja, a opera și a finanța afacerile dumneavoastră, oferind soluții juridice unice atât la nivel global, cât și profund ancorate la nivel local. Prin abordarea policentrică, orientată spre soluții și dedicată incluziunii, diversității, echității și sustenabilității, ne concentrăm pe ceea ce contează cel mai mult pentru dumneavoastră. www.dentons.com
 

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !