Noi membrii

Asociația InspirAction

Asociația InspirAction este un ONG care activează în sectorul educației, fiind înființată în anul 2019. A devenit cunoscută prin programele educaționale de lungă durată, implementate la nivel național, demonstrând o abordare inovatoare, orientată spre schimbări pozitive și măsurabile în comportamentul copiilor și adolescenților. Scopul acestor programe este de a realiza schimbări de mindeset, formarea de obiceiuri sănătoase și pozitive, formarea caracterului, dezvoltarea abilităților și a competențelor socio-emoționale în rândul adolescenților cu vârste cuprinse între 12 și 18 ani. InspirAction lucrează cu traineri certificați, folosind metode de coaching și educație non-formală.

Printre temele abordate se numără: nutriția, îngrijirea mediului, inteligența emoțională, consilierea profesională, prevenirea dependențelor, inteligența financiară, combaterea bullying-ului, dezvoltarea competențelor digitale și de leadership. Proiectele asociației oferă beneficiarilor instrumentele necesare pentru a deveni cetățeni responsabili, angajați de succes și lideri vizionari. Abordarea este una integrativă, lucrându-se atât cu copiii și adolescenții, dar și cu părinții și profesorii acestora.

Din 2019, programele InspirAction au ajuns la: 23.000 de elevi, peste 200 de școli din întreaga țară, 657 de profesori, peste 700 de părinți.

Câteva dintre proiectele educaționale:

  • Gust pentru sănătate. Ora de obiceiuri sănătoase și mese delicioase - un program educațional susținut de Ministerul Educației.
  • Gesturi mici pentru practici mari - este un proiect educațional de promovare a economiei circulare, școlile participante sunt dotate cu panouri fotovoltaice
  • Stop adicțiilor! Da obiceiurilor sănătoase - un proiect adresat elevilor de liceu privind prevenirea dependențelor de tutun, droguri, jocuri de noroc, relații toxice.

Mai multe informații pot fi găsite pe www.inspiraction.ro

Plus d'actualités

Noi membrii

Asociația InspirAction

Asociația InspirAction este un ONG care activează în sectorul educației, fiind înființată în anul 2019. A devenit cunoscută prin programele...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !