Membri

Wendela Raas a fost aleasă CEO al Dentons pentru Europa

24 Octombrie 2024 — Partenerii Dentons din Europa au ales-o pe Wendela Raas, partener din Amsterdam, în funcția de CEO al firmei pentru Europa. Mandatul său va începe pe 1 noiembrie 2024. În noul ei rol, va fi responsabilă de coordonarea și strategia a 23 de birouri în 18 țări din Europa și Asia Centrală, parte din regiunea Europa.

Wendela Raas a fost Managing Partner al casei de avocatură Boekel De Nerée din Amsterdam, firmă care s-a alăturat Dentons în 2017. Este membră a Consiliului Regional al Dentons Europa și a Consiliului Global, și deține funcția de vicepreședinte global. De asemenea, coordonează la nivel global grupul de practică dedicat sectorului produselor și serviciilor de consum.

Wendela Raas are o experiență de 25 de ani în consultanță juridică în domeniul dreptului imobiliar, specializându-se în contracte de leasing, soluționarea disputelor și tranzacții. Chambers Europe o desemnează drept unul dintre cei mai buni avocați în drept imobiliar din Olanda, iar The Legal 500 o include în clasamentele sale individuale ca partener de referință în sectorul de retail.

Wendela Raas pune un accent deosebit pe dezvoltarea talentului și promovarea incluziunii, având un rol activ în programele de dezvoltare a talentelor din cadrul Dentons, în calitate de mentor și consultant.

Ea îi succedă lui Tomasz Dąbrowski, care a ocupat funcția de CEO al regiunii Europa din 2014. Sub conducerea sa, Dentons a cunoscut o creștere remarcabilă în Europa și Asia Centrală, dublându-și atât veniturile, cât și numărul de parteneri. În timpul mandatului său, Dentons și-a extins prezența în regiune, prin deschiderea de noi birouri în Amsterdam, Düsseldorf, Luxemburg, Milano, München, Roma și Tbilisi, consolidându-și oferta de servicii juridice în întreaga regiune, în special pe piețele cheie din Europa de Vest.

Wendela Raas a comentat: „Sunt extrem de onorată și recunoscătoare pentru încrederea acordată de colegii mei parteneri de a prelua conducerea firmei în Europa și Asia Centrală. Cu birouri în 18 țări din Europa, Dentons oferă clienților o acoperire extinsă și soluții juridice de înaltă calitate în întreaga regiune. Îi mulțumesc lui Tomasz Dąbrowski pentru contribuția sa extraordinară din ultimii 11 ani și aștept cu nerăbdare să continuăm consolidarea și diferențierea brandului nostru, poziționând Dentons ca o firmă de referință pentru nevoile juridice în continuă schimbare ale clienților noștri în Europa, Asia Centrală și în peste cele 80 de țări în care Dentons este prezentă la nivel global.”

Tomasz Dąbrowski a comentat: „A fost o adevărată onoare să dețin funcția de CEO al regiunii Europa timp de peste un deceniu. Sunt foarte mulțumit să îi predau ștafeta unei profesioniste desăvârșite, un avocat respectat și un lider cu o vastă experiență, Wendela Raas. Sunt convins că este persoana potrivită pentru a conduce echipele noastre din Europa în perioada care urmează.”

Alegerea în funcția de CEO pentru Europa a avocatei Wendela Raas vine la scurt timp după numirea lui Kate Barton în funcția de CEO Global al Dentons.

Comentând pe marginea anunțului, Kate Barton, CEO Global-ales al Dentons, a declarat: „În scurta mea perioadă petrecută la Dentons, am avut ocazia să o văd pe Wendela demonstrând adevărate calități de lider și un puternic spirit de colaborare. O felicit pentru alegerea sa în funcția de CEO al regiunii Europa și aștept cu nerăbdare să colaborăm pentru a consolida brandul Dentons și serviciile juridice oferite clienților în Europa – una din regiunile relevante din rețeaua Dentons.”


Despre Dentons

Prezentă în peste 80 de țări, Dentons vă oferă ajutorul pentru a crește, a proteja, a opera și a finanța afacerile dumneavoastră, oferind soluții juridice unice atât la nivel global, cât și profund ancorate la nivel local. Prin abordarea policentrică, orientată spre soluții și dedicată incluziunii, diversității, echității și sustenabilității, ne concentrăm pe ceea ce contează cel mai mult pentru dumneavoastră. www.dentons.com

Plus d'actualités

Noi membrii

Nektar Natura

Welcome to the world of reliable all-in-one beverage solutions! Nektar Natura’s vision is to become a global, innovative and customer-oriented...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !