Bilantul evenimentului

Retour sur: POT CCIFER - Groupama

A devenit deja o tradiție pentru comunitatea de afaceri franco-română să se întâlnească la Reședința Ambasadei Franței la București, cu ocazia Pot-ului CCIFER de la rentrée, oferit de Groupama Asigurari Romania. Mulțumim domnului Ambasador, Nicolas Warnery, și echipei sale, pentru primirea călduroasă!

Ne-am bucurat să îl avem alături de noi pe Laurent Saint-Martin, Director General Business France. Suntem mândri să facem parte din această comunitate și, alături de cei 600 de membri CCIFER, să punem la dispoziția investitorilor francezi în România toată expertiza noastră pentru reușita proiectelor lor!

Partenerul serii, Groupama, ne-a oferit una dintre cele mai valoroase lecții – acordarea primului ajutor. Alături de voluntarii Fundației pentru SMURD, partenerul Groupama în Programul „Salvatorii de vieți”, am învățat practic cum să acționăm într-o situație de urgență. Mulțumim Groupama Asigurari Romania pentru dedicarea remarcabilă în sprijinul comunității și pentru susținerea evenimentului!

📍 Pentru agenda următoarelor evenimente #CCIFER, vă invităm să accesați: Agenda | CCI FRANCE ROUMANIE (ccifer.ro)

Plus d'actualités

Noi membrii

Nektar Natura

Welcome to the world of reliable all-in-one beverage solutions! Nektar Natura’s vision is to become a global, innovative and customer-oriented...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !