Bilantul evenimentului

Retour sur: Petit Déjeuner

A fost o plăcere să  îl avem alături de noi pe domnului Mihai Precup, Consilier de Stat la Cancelaria Prim-Ministrului Romaniei, pentru o discuție despre mecanismele fondurilor de private equity. O perspectiva mai ampla asupra analizei instrumentelor financiare in Europa de Est poate fi consultata in volumul „Capital-investissement. L’avenir du financement alternatif en Europe de l’Est”, o lucrare recent publicată la Éditions Le Manuscrit si disponibila online accesând următorul link: https://www.amazon.fr/Capital-investissement-Lavenir-financement-alternatif/dp/2304056253.

Mihai Precup este un economist cu o carieră internațională de peste 11 ani în sectorul financiar din Luxemburg și Franța. Absolvent al Universității Sorbona, a obținut două masterate în Finanțe-Bănci și Inginerie Financiară, iar în 2019 și-a finalizat doctoratul cu o teză despre impactul crizei financiare asupra investițiilor în Europa Centrală și de Est. 

În 2010, s-a alăturat Grupului BNP Paribas din Franța, unde a ocupat funcția de Analist de Credit Corporativ, iar între 2012 și 2018 în cadrul Băncii Europene de Investiții (BEI) a deținut mai multe funcții inclusiv cea de analist financiar în Divizia Corporativă și consilier al Vicepreședintelui BEI.  Între 2018 și 2022 a fost partener și director de investiții la Progressio Capital Partners din Luxemburg și timp de cinci ani a predat cursuri de politică monetară și capital privat la Universitatea Sorbona, în calitate de lector asociat.

📍  Pentru agenda următoarelor evenimente #CCIFER, vă invităm să accesați: Agenda | CCI FRANCE ROUMANIE (ccifer.ro)

Plus d'actualités

Noi membrii

Nektar Natura

Welcome to the world of reliable all-in-one beverage solutions! Nektar Natura’s vision is to become a global, innovative and customer-oriented...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !