Bilantul evenimentului

Retour sur

Noile soluții și tehnologii pentru susținerea și accelerarea tranziției către agricultura regenerativă

Prima ediție Expert days, organizată în parteneriat cu Expur, în data de 28 mai, la Slobozia, a adus în prim-plan noile soluții și tehnologii dedicate susținerii și accelerării tranziției către agricultura regenerativă.

Evenimentul a reunit fermieri, experți și lideri din industrie, oferind un cadru ideal pentru dezbateri, prezentări, business case-uri și întâlniri B2B, cu scopul de a promova practicile agricole regenerative.

Soluțiile și tehnologiile prezentate au demonstrat cum pot fi optimizate resursele și minimizat impactul asupra mediului. Dezbaterile au fost centrate pe importanța tranziției către o agricultură regenerativă, care nu doar că susține sănătatea solului și biodiversitatea, dar contribuie și la combaterea schimbărilor climatice. Participanții au împărtășit bune practici, evidențiind beneficiile economice și ecologice ale metodelor care sprijină tranziția către practici agricole durabile. Întâlnirile B2B și sesiunile de networking au permis schimbul de cunoștințe și experiențe, consolidând relațiile între fermieri, furnizori de tehnologii și experți în agricultură regenerativă.

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !