Meniul Galei CCIFER

Produse locale, savori gastronomice

Încurajăm și susținem producția locală!

Câți dintre voi citiți cu atenție eticheta unui produs? Într-adevăr, când mergem la cumpărături pentru coșul zilnic, suntem mereu pe fugă. Când vine vorba de ingredientele pe care le alegem pentru preparatele noastre, e important să alocăm un pic mai mult timp.

În seara aceasta, Chef Martin White și echipa sa s-au pregătit la înălțime, cu un meniu în care au presărat legume și fructe crescute cu grijă în solurile din România. Iată câteva exemple din ce a folosit Chef Martin:

  • Dovlecei zuchini de la întreprinderea individuală Dobre Alin Constantin, din satul Călugăreni, județul Dâmbovița
  • Valeriană de la Agriro, din județul Bihor
  • Ardeiul iute care provine din Orația, județul Buzău
  • Căpșune și zmeură care sunt crescute minuțios în județul Călărași

Mai are și secrete, nu am putut afla chiar tot.

Plus d'actualités

Bilantul evenimentului

Retour sur: Reuniune alături de Membrii Patron

🤝Vineri 28 martie, am avut plăcerea de a organiza o întâlnire între #MembresPatronCCIFER și Victor NEGRESCU, vicepreședinte al Parlamentului European....

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !