Meniul Galei CCIFER
Produse locale, savori gastronomice
Încurajăm și susținem producția locală!
Câți dintre voi citiți cu atenție eticheta unui produs? Într-adevăr, când mergem la cumpărături pentru coșul zilnic, suntem mereu pe fugă. Când vine vorba de ingredientele pe care le alegem pentru preparatele noastre, e important să alocăm un pic mai mult timp.
În seara aceasta, Chef Martin White și echipa sa s-au pregătit la înălțime, cu un meniu în care au presărat legume și fructe crescute cu grijă în solurile din România. Iată câteva exemple din ce a folosit Chef Martin:
- Dovlecei zuchini de la întreprinderea individuală Dobre Alin Constantin, din satul Călugăreni, județul Dâmbovița
- Valeriană de la Agriro, din județul Bihor
- Ardeiul iute care provine din Orația, județul Buzău
- Căpșune și zmeură care sunt crescute minuțios în județul Călărași
Mai are și secrete, nu am putut afla chiar tot.