Meniul Galei CCIFER

Produse locale, savori gastronomice

Încurajăm și susținem producția locală!

Câți dintre voi citiți cu atenție eticheta unui produs? Într-adevăr, când mergem la cumpărături pentru coșul zilnic, suntem mereu pe fugă. Când vine vorba de ingredientele pe care le alegem pentru preparatele noastre, e important să alocăm un pic mai mult timp.

În seara aceasta, Chef Martin White și echipa sa s-au pregătit la înălțime, cu un meniu în care au presărat legume și fructe crescute cu grijă în solurile din România. Iată câteva exemple din ce a folosit Chef Martin:

  • Dovlecei zuchini de la întreprinderea individuală Dobre Alin Constantin, din satul Călugăreni, județul Dâmbovița
  • Valeriană de la Agriro, din județul Bihor
  • Ardeiul iute care provine din Orația, județul Buzău
  • Căpșune și zmeură care sunt crescute minuțios în județul Călărași

Mai are și secrete, nu am putut afla chiar tot.

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !