Florin Pandilică, CEO Face Convention Center

O comunitate de business este aceea în care companiile colaborează, inovează și cresc împreună.

  • Cum descrieți sintetic industria, domeniul din care faceți parte? 

Industria organizării de evenimente corporate este una dinamică și complexă, unde inovația și adaptabilitatea sunt esențiale pentru succes. Ne concentrăm pe crearea de experiențe unice și memorabile pentru clienții noștri, personalizând fiecare eveniment pentru a reflecta cultura și obiectivele fiecărei companii. Acest domeniu necesită o atenție deosebită la detalii, creativitate și o excelentă coordonare logistică, toate acestea contribuind la consolidarea relațiilor de afaceri și la stimularea creșterii economice. 

 

  • Ce planuri de viitor, pe termen scurt și mediu, întreprindeți? Care este proiectul/procesul din companie cu care vă mândriți și care are succes la clienți? 

Pe termen scurt, ne concentrăm pe extinderea portofoliului nostru de locații pentru evenimente, pentru a oferi clienților o varietate mai mare de opțiuni adaptate nevoilor lor specifice.  

Pe termen mediu, ne axăm pe îmbunătățirea constantă a serviciilor noastre prin integrarea tehnologiei de ultimă oră și optimizarea proceselor interne. Vrem să oferim soluții inovatoare care să răspundă nevoilor în continuă schimbare ale clienților noștri.   

Un proiect de care suntem deosebit de mândri este ultima noastră locație deschisă în septembrie 2023, Social. Aceasta a devenit rapid preferata clienților corporate datorită versatilității sale, fiind ideală pentru conferințe, petreceri sau lansări de produse, inclusiv autoturisme. Social a fost concepută și gândită logistic pentru a răspunde perfect acestor nevoi diverse. 

 

  • Ce înseamnă pentru dvs. o comunitate de business? Cum o descrieți? 

O comunitate de business reprezintă un ecosistem dinamic în care companiile colaborează, inovează și cresc împreună. Este un spațiu de partajare a cunoștințelor, resurselor și oportunităților, unde relațiile de afaceri se transformă în parteneriate de lungă durată.  

Descriu o comunitate de business ca fiind o rețea de suport și inspirație, care contribuie la dezvoltarea competitivității și la succesul tuturor membrilor săi. Participarea în astfel de comunități ne permite să fim la curent cu tendințele din industrie si de asemenea să găsim noi modalități de a ne îmbunătăți serviciile. 

Plus d'actualités

Noi membrii

Squill Creative Staffing

Our Story Founded in 2021, Squill Creative Staffing emerged from a shared vision to revolutionize the recruitment landscape. We recognized the...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !