Membri

Dentons își extinde prezența în Africa prin deschiderea unor noi birouri în Camerun, Republica Democrată Congo (RDC), Etiopia și Senegal

Firmă globală de avocatură își va extinde prezența în patru locații strategice

21 octombrie 2024 – Firma globală de avocatură Dentons își extinde prezența în Africa prin deschiderea unor noi birouri în Camerun, Republica Democrată Congo (RDC), Etiopia și Senegal prin asocierea cu firme de avocatură de top din aceste țări. Extinderea capacităților și expertizei în aceste țări cheie va oferi clienților Dentons acces la o rețea de specialiști în domeniul juridic fără egal în Africa, cea mai extinsă dintre toate firmele internaționale de avocatură.

Prin consolidarea prezenței sale în aceste țări, Dentons își întărește capacitatea de a furniza soluții juridice complete în jurisdicțiile de drept civil, sprijinind astfel mai eficient clienții cu expertiză juridică avansată și o cunoaștere profundă a acestor piețe importante din punct de vedere strategic.

Dentons își extinde prezența în Africa prin asocierea cu Kouengoua Minou Nkongho (KMN) în Camerun, Pathy Liongo & Associates în Republica Democrată Congo, Tamrat Assefa Liban Law Office în Etiopia și LEGALIX în Senegal. Aceste firme dispun de o expertiză solidă pe piața locală, susținută de o experiență relevantă în sectorul energetic, al exploatării resurselor minerale și cel financiar-bancar, oferind, în același timp, consultanță în tranzacțiile corporative.

Bogăția resurselor naturale din Camerun, precum și rolul său strategic ca important nod de tranzit, oferă oportunități importante pentru companiile internaționale. Sectoarele de petrol și gaze, exploatarea resurselor minerale și agricultura din Camerun au generat o cerere considerabilă pentru servicii juridice specializate. Kouengoua Minou Nkongho (KMN) are o experiență de 40 de ani în gestionarea proiectelor juridice transfrontaliere complexe.

Aflată într-o poziție strategică în centrul Africii și având granițe cu nouă țări, RDC este bogată în resurse naturale valoroase, precum cobaltul și cuprul. RDC este angajată în numeroase proiecte menite să stimuleze dezvoltarea economică, cu investiții în energie hidroelectrică și în dezvoltarea infrastructurii de transport. Pathy Liongo & Associates se alătură cu o experiență impresionantă în toate domeniile dreptului afacerilor, oferind de peste 15 ani servicii juridice atât la nivel național, cât și la nivelul întregului continent african.

Etiopia este pregătită să ofere un impuls dezvoltării sale economice prin proiecte majore în energia regenerabilă, infrastructură și producție. Tamrat Assefa Liban Law Office și-a câștigat pentru șapte ani consecutiv recunoașterea Chambers și oferă clienților o echipă cu o expertiză remarcabilă în investiții și finanțări transfrontaliere, inclusiv în sectoarele imobiliar și al energiei regenerabile.

Fiind unul dintre principalele puncte de intrare pe continentul african, Senegalul lansează inițiative de impact pentru a sprijini economia în plină expansiune. Industriile-cheie, precum agricultura, exploatarea resurselor minerale, transportul maritim și rafinarea petrolului, creează oportunități semnificative la nivel transfrontalier. LEGALIX este o firmă de avocatură care oferă servicii complete, având experiență internațională, oferind consultanță în domenii precum soluționarea litigiilor, fuziuni și achiziții, sectorul financiar-bancar, dar și în aspecte de reglementare, dreptul fiscal și al concurenței.

„Construirea unei prezențe în Camerun, RDC, Etiopia și Senegal accelerează efortul Dentons de a deveni cea mai importantă firmă de avocatură pan-africană, deținută și condusă de africani”, a declarat Noor Kapdi, CEO pentru regiunea Africa. „Fiind prima firmă globală de avocatură cu birouri în orașele Douala, Kinshasa, Addis Abeba și Dakar, Dentons este poziționată astfel încât să poată fi alături de clienții săi pe măsură ce încep să exploreze oportunitățile din Africa, venind din întreaga lume.”

„Suntem încântați să ne îmbogățim  expertiza în Camerun, RDC, Etiopia și Senegal. Energia piețelor emergente din Africa este palpabilă”, au declarat Elliott Portnoy, CEO Global în funcție al Dentons, și Kate Barton, CEO Global-ales al Dentons. „Aceste patru firme de prestigiu vor întări considerabil capacitatea noastră de a oferi consultanță juridică de înaltă calitate la nivel local și vor aprofunda capacitatea noastră de a răspunde nevoilor clienților noștri, atât în Africa, cât și în cele peste 80 de țări în care Dentons este prezent.”

La lansare, Dentons va fi prezent în 23 de locații din 17 țări (vezi imaginea).

Acest anunț vine în continuarea recentelor asocieri ale Dentons cu firme de avocatură de top din Vietnam, Filipine și India, precum și a extinderii sale în Noua Zeelandă și Namibia.


Despre Dentons
Prezentă în peste 80 de țări, Dentons vă oferă ajutorul pentru a crește, a proteja, a opera și a finanța afacerile dumneavoastră, oferind soluții juridice unice atât la nivel global, cât și profund ancorate la nivel local. Prin abordarea policentrică, orientată spre soluții și dedicată incluziunii, diversității, echității și sustenabilității, ne concentrăm pe ceea ce contează cel mai mult pentru dumneavoastră. www.dentons.com

Plus d'actualités

Noi membrii

Nektar Natura

Welcome to the world of reliable all-in-one beverage solutions! Nektar Natura’s vision is to become a global, innovative and customer-oriented...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !