Membri

Vent D’Est Films, Erka si VOODOO Films organizeaza prestigiosul eveniment Les Films de Cannes à Bucarest , care va avea loc in perioada 25 octombrie - 3 noiembrie 2024

Festivalul implineste 15 ani si este o editie aniversara, la care membrii CCIFER sunt invitati sa se alature.

Despre Les Films de Cannes à Bucarest:

Festivalul de film emblematic de la Cannes celebrează in acest an a 15-a ediție ce se va desfășura între 25 Octombrie și 3 Noiembrie 2024. Proiectul reprezintă o punte culturală esențială între prestigiosul Festival de Film de la Cannes și publicul românesc. Anual, festivalul nostru atrage peste 20.000 de spectatori și prezintă peste 60 de filme de la Cannes, inclusiv numeroase premiere românești. 

În 2024, estimăm o creștere de 50% în participare, adică peste 30.000 de spectatori, datorită extinderii în patru noi orașe: Timișoara, Cluj-Napoca, Iași și Arad.

În edițiile anterioare am colaborat cu branduri precum Renault, BMW, Nespresso, BRD, iar anul acesta, partenerii noștri includ Apa Nova, Unicredit Bank, Pepsi, Catena, McDonald's, Groupama, și Jidvei. Ne dorim să vă avem alături  ca partener.

 

Reperele Cheie ale Festivalului:

Festivalul se va desfășura în multiple locații din București, incluzând Elvira Popescu, Muzeul Țăranului Român etc. De asemenea, vom organiza proiecții în toate orașele de mai sus. Printre cei 15 invitați internaționali de renume din industria filmului, inclusiv regizori și producători, se numără Payal Kapadia, Miguel Gomes, Mati Diop, Agathe Riedinger, Marin Karmitz și alte personalități autohtone. 

În cadrul festivalului, vom susține evenimente speciale precum ‘Managing Talents’, ‘Works in Progress’, ‘Ziua de Aur’, ‘Retrospectiva unui Cineast Renumit’, și o serie de after party-uri exclusive.

Toate evenimentele menționate oferă oportunitatea de asociere directă a brandului cu o secțiune aleasă (eg: ‘Managing Talents powered by…’) și garantează o vizibilitate extinsă. 

De asemenea, avem în plan organizarea unor workshopuri pentru pasionații de actorie de film ai brandurilor partenere sau proiecții de film private.

Exista  mai multe oportunități de parteneriere ce vor include: vizibilitatea extinsă a brandului (interacțiunea directă cu publicul prin intermediul unor activări speciale create în colaborare cu brandul), posibilitatea de branding în locațiile festivalului (eg: tip Pop-up corner) și campanii de promovare în spațiul online (eg: Concursuri co-branded/ Giveaways).

Pentru detalii complete despre pachetele de sponsorizare și beneficii, vă invităm să trimiteti un e-mail catre ruxandra(@)ventdestfilm.comsimina(@)ventdestfilm.comandrada(@)ventdestfilm.comruxandra.serban(@)erka.agency

Așteptăm feedbackul dvs. și disponibilitatea pentru o discuție detaliată.

 

Mulțumim pentru timpul acordat și sperăm să transformăm împreună Les Films de Cannes à Bucarest 2024 într-o experiență memorabilă.

Plus d'actualités

Noi membrii

Rosman Talent Solution

Rosman Talent Solution este un partener de încredere în domeniul resurselor umane, oferind o perspectivă unică asupra unor arii precum Executive...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !