Noi membrii

Rosman Talent Solution

Rosman Talent Solution este un partener de încredere în domeniul resurselor umane, oferind o perspectivă unică asupra unor arii precum Executive Search, Recrutare de Talente, RPO, Cercetare de Piață, Consultanță HR, Training și Dezvoltare, Coaching în Carieră, Administrare HR și Payroll. Cu o prezență globală extinsă, RTS este specializat în conectarea candidaților de top cu companii relevante din piață (naționale și internaționale), oferind servicii valoroase de recrutare și dezvoltare a talentelor.

Din ianuarie 2016, RTS este partener exclusiv pe România a IESF – Federația Internațională de Executive Search, consolidând astfel prezența internațională și accesul la o comunitate globală. Abordarea customizată a fiecărui proiect, experiența vastă în diverse industrii, suportul acordat pe tot parcursul procesului de recrutare și în perioadele de integrare sunt elemente cheie în a asigura un parteneriat de success. Consultanții sunt specializați pe industrii și acționează ca parteneri strategici și consilieri de carieră. Sectoare acoperite: Energie Regenerabilă, Logistică și Transport, Construcții, IT & Tehnologie, Agricultură, Retail și FMCG, Medical și Farmaceutic, Producție, Automotive, Telecomunicații, SSC, BPO, Financiar.

Plus d'actualités

Noi membrii

Rosman Talent Solution

Rosman Talent Solution este un partener de încredere în domeniul resurselor umane, oferind o perspectivă unică asupra unor arii precum Executive...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !