Bilantul evenimentului

Retour sur: Business Marathon Timișoara-Deva-Arad

🚗 Maratonul de Business #CCIFER și #CFAT a reunit lideri din mediul de afaceri și academic, antreprenori și studenți în jurul unui program bogat în evenimente.

Iată cum a arătat agenda Maratonului în cele trei zile petrecute la Timișoara, Deva și Arad:

🏙️ Programul #Travailleravec a inclus o serie de vizite în 12 companii din regiune, oferind participanților o imagine amplă a proceselor și tehnologiilor utilizate, dar și un dialog direct cu reprezentanți din diferite departamente, punând astfel bazele unor viitoare colaborări: 📍 Avis 3000, Bader, Confex Matex, DEMGY Romania, DRÄXLMAIER Group, FROPIN SA, Plastivaloire, ItalRom Leather, P.A.B. România, Railport, Technical Die Casting (TDC), Verbiță.

📝 Reuniunea de lucru a oferit o platformă de discuții privind etapele integrării în piața muncii a lucrătorilor non-UE, adunând în jurul mesei profesioniști din domeniu, pentru a dezbate specificitățile, provocările și bunele practici din procesul de recrutare.

👨‍🎓 După un tur ghidat al Institutului de Cercetări Avansate de Mediu, cadre didactice și studenți de la West University of Timisoara au avut privilegiul de a înțelege importanța procesului de inovare și de a explora potențialul antreprenorial, de la actori importanți din mediul privat, Nokia și Valeo.

👨‍🎓 Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad a fost gazda unui atelier FRANCO-JOBS, susținut de compania Böllhoff Group, la care studenții au avut ocazia să primească sfaturi utile despre alegerea și dezvoltarea viitoarelor cariere ca tineri absolvenți.

🍸 La cocktail-ul de #networking găzduit de Universitatea de Vest din Timișoara, participanții s-au putut bucura de interacțiuni valoroase într-un cadru distins, prilej perfect pentru a schimba idei și dezvolta relații profesionale.

🤝 Mulțumim partenerilor: Auchan Retail, Edenred Romania, Groupama Asigurari Romania, International Work Finder, Nokia, UniCredit Bank Romania, West University of Timisoara, Valeo, Veolia România.

Eveniment organizat în parteneriat cu Clubul Francofon de Afaceri din Timișoara (CFAT) și Agenția Consulară a Franței la Timișoara.

📍 Pentru agenda următoarelor evenimentelor #CCIFER, vă invităm să accesați: Agenda | CCI FRANCE ROUMANIE (ccifer.ro)
 

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !