Membri

ID LOGISTICS: 7 ANI IN ROMÂNIA

O nouă aniversare alături de oameni: colegi, clienți, parteneri

ID Logistics sărbătorește cu mândrie șapte ani de activitate în România, o perioadă în care ne-am consolidat poziția pe piața logisticii, am implementat cu succes solutii inovațoare și ne-am îmbunătățit constant serviciile. Dezvoltarea noastră a avut ca scop extinderea expertizei la nivel local pe mai multe segmente de business, atât pentru serviciile de depozitare cât și pentru transport: retail, FMCG, e-commerce și implementarea unor soluții care răspund în mod eficient nevoilor în continuă schimbare ale clienților noștri.

La baza succesului ID Logistics nu stau doar tehnologia și rețeaua de parteneri, ci în principal oamenii — echipa noastră dedicată, pasionată și profesionistă. De la momentul în care am lansat prima operatiune în România, 1 octombrie 2017, am investit continuu în dezvoltarea unui mediu de lucru care să susțină performanța și bunăstarea angajaților noștri. Astăzi, suntem mândri să avem o echipă formată din peste 1.800 de profesioniști talentați, care prin munca și implicarea lor zilnică contribuie la livrarea unor servicii excelente clienților noștri.

„Ceea ce face diferența la ID Logistics este faptul că punem oamenii în centrul activităților noastre. Fiecare succes este construit pe cooperarea între oameni: echipa ID și clienți. Această bună colaborare este motorul care conduce catre inovație și excelență operațională.

Aniversarea de 7 ani este un prilej de a le mulțumi tuturor celor care au fost alături de noi în această călătorie, clienți, parteneri și oameni din echipa noastră deopotrivă, și de a ne reafirma angajamentul de a construi împreună”, a declarat Paul Niță, Director General al companiei.

Pe parcursul acestor șapte ani, ID Logistics a dezvoltat o cultură organizațională bazată pe respect, colaborare și învățare permanentă. Am implementat programe de formare profesională și dezvoltare personală, oferind angajaților noștri oportunități reale de creștere și avansare în carieră.

Totodată, compania a pus accent pe sustenabilitate și responsabilitate socială, implicându-se în diverse proiecte comunitare și acțiuni de voluntariat, un alt element important din cultura noastră organizațională, la care contribuie activ fiecare membru al echipei.

Pe măsură ce ne îndreptăm către următorul capitol al dezvoltării noastre, ID Logistics își va menține misiunea fermă de a investi în oameni, tehnologie și procese, cu scopul de a rămâne un partener de încredere pe piața logistică din România.


DESPRE ID LOGISTICS

ID Logistics, condusă de Eric Hémar, este un grup internațional de logistică contractuală, cu venituri de 2,75 miliarde de euro în 2023. ID Logistics gestionează aproape 400 de locații în 18 țări, reprezentând mai mult de 8 milioane de m² de operațiuni în Europa, America, Asia și Africa, având 38.000 de angajați.

Cu un portofoliu de clienți echilibrat între distribuție, e-commerce și bunuri de consum, ID Logistics se remarcă prin ofertele sale care implică un nivel ridicat de tehnologie. De la înființarea sa în 2001, grupul a dezvoltat numeroase proiecte originale sociale și de mediu, fiind acum ferm angajat într-o politică ambițioasă de responsabilitate socială corporativă (CSR). Acțiunile ID Logistics sunt listate pe piața reglementată Euronext din Paris și sunt incluse în indicele SBF 120 (cod ISIN: FR0010929125, Mnemo: IDL)

Plus d'actualités

Membri

ID LOGISTICS: 7 ANI IN ROMÂNIA

O nouă aniversare alături de oameni: colegi, clienți, parteneri ID Logistics sărbătorește cu mândrie șapte ani de activitate în România, o perioadă...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !