Membri

Dentons a asistat Convergint Technologies în achiziția Helinick

București, 25 iulie 2024 – Firma globală de avocatură Dentons a oferit consultanță juridică Convergint Technologies, un integrator global de sisteme de siguranță și securitate, în legătură cu achiziția Helinick, unul dintre liderii în sisteme de siguranță și securitate din România.

Achiziția marchează intrarea în România a Convergint Technologies, fiind totodată cea mai reprezentativă tranzacție de pe piața locală de sisteme de siguranță și securitate.

Dentons a acordat asistență Convergint cu privire la toate aspectele juridice ale tranzacției, inclusiv obținerea autorizării privind investițiile străine directe.

Perry V. Zizzi, Managing Partner și coordonator al departamentului de drept corporativ și fuziuni și achiziții din cadrul Dentons București, a condus echipa juridică, fiind asistat de Doru Postelnicu (Counsel) și Andreea Predescu (Senior Associate) – Corporate M&A, Raul Mihu (Partner) și Iulia Titirișcă (Associate) – Competition, Tiberiu Csaki (Partner) și Andrei Orbeșteanu (Counsel) – Litigation & Dispute Resolution, Simona Moisa (senior associate) - Employment și paralegals Andrei Marinescu și Ștefan Sundere.

Perry V. Zizzi a declarat: „Această achiziție este încă o dovadă a maturizării economiei României în ultimii ani. Fiind una dintre cele mai atractive și mai mari piețe din regiune, România continuă să atragă o gamă variată de investiții din partea companiilor active în diverse sectoare, venite de pe aproape fiecare continent.”

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați:

Cristina Cazan
Head of Marketing & Business Development, Dentons Romania
cristina.cazan(@)dentons.com


Despre Dentons

Prezentă în peste 80 de țări, Dentons vă oferă ajutorul pentru a crește, a proteja, a opera și a finanța afacerile dumneavoastră, oferind soluții juridice unice atât la nivel global, cât și profund ancorate la nivel local. Prin abordarea policentrică, orientată spre soluții și dedicată incluziunii, diversității, echității și sustenabilității, ne concentrăm pe ceea ce contează cel mai mult pentru dumneavoastră. www.dentons.com 

Plus d'actualités

Noi membrii

Leviatan Group

We design and build sustainably for the new generations

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !