Membri

2 medalii de aur la Cupa Mondială de la Innsbruck

Suntem emoționați și mândri să împărtășim cu voi rezultatele uluitoare obținute de sportivii noștri la Cupa Mondială de Paraclimbing din 2024 de la Innsbruck. Imnul României a răsunat de două ori pe podium, iar Lotul Național de Paraclimbing a obținut 5️⃣ medalii: DOUĂ de AUR🥇 și TREI de BRONZ🥉!

Și suntem cu atât mai fericiți, cu cât știm că din 2028 vom putea reprezenta România la Jocurile Paralimpice din SUA.

Medaliații noștri, care arată tuturor copiilor cu dizabilități din România că pot ajunge, nu numai să fie independenți, dar și să facă performanță, sunt:
🫶locul I - Cosmin Candoi (categoria B3 cu câmp vizual 5-20%) și Răzvan Nedu (categoria B2, câmp vizual mai mic de 5%),
🫶 locul III -  Ionela Drăgan (categoria B3), Daniel Andrei (categoria B3) și Liviu Matei (categoria AU3 - amputație la mână sau amputație parțială)

Suntem mândri de întreaga echipă pentru tot efortul depus. Cei 12 sportivi ai Lotului Național de Paraclimbing au avut o performanță excelentă remarcându-se și Adriana Tofan, Ștefan Dogaru, Florin Herciu, Maria Herciu, Tonel Botezatu, Andrei Petraru și Ionuț Sava. 

Aceste victorii sunt dedicate fiecărui copil și tânăr cu nevoi speciale din școlile speciale și instituțiile medicale de recuperare, pentru care fiecare zi poate însemna o luptă. Cei față de care avem datoria să le oferim o perspectivă nouă, un exemplu puternic de curaj și determinare. Iar cât suntem aici, noi, cei de la Climb Again, promitem să vă aducem poveștile aproape și să demonstrăm că orice obstacol poate fi depășit, că orice vis poate deveni realitate cu multă muncă, încredere și o comunitate puternică.
 

Mulțumim tuturor celor care ne susțin: Comitetul Național Paralimpic, Viva Credit, Kaufland România, BRD Groupe Societe Generale, ZUZU, Groupama Asigurări, ALD Automotive, Federația Română de Alpinism și Escaladă - FRAE.

Plus d'actualités

Noi membrii

Mira Energy

Mira Energy este un furnizor de energie electrică specializat în soluții integrate de management al activelor pentru centralele de producere a...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !