Nouveaux membres

AVI EUROJOBS & TRAINING SRL

S.C AVI EUROJOBS & TRAINING S.R.L. funcționează sub formă de societate cu răspundere limitată, fiind o persoană juridică română cu sediul social în București, Sector 1, Str. Academiei, Nr. 39-41, Parter, Camera 5. Societatea a fost înființată în anul 2015, având numărul de înmatriculare în Registrul Comerțului: J40/5005/27.04.2015 și codul de identificare fiscală: 34422042, având o durată de funcționare nelimitată, de la data înmatriculării acesteia în condițiile legii la Oficiul Registrului Comerțului din București.

Obiectul principal de activitate al societății este: COD CAEN 8559- Alte forme de învățământ n.c.a, fiind furnizor de formare profesională a adulților.

Societatea AVI EUROJOBS & TRAINING S.R.L. și-a marcat începuturile activității de formare profesională încă din anul 2015, la puțin timp după înființare.

Din anul 2015 până în prezent, activitatea de formare profesională desfășurată de AVI EUORJOBS & TRAINING S.R.L a fost constantă și într-o continuă creștere, organizând peste 600 de programe de formare profesională.

În perioada menționată mai sus, activitatea de formare profesională a fost desfășurată în toate domeniile de activitate, având autorizații pentru toate tipurile de programe de formare profesională, respectiv: inițiere, perfecționare, specializare și calificare.

De asemenea, pe parcurs, societatea SC AVI EUROJOBS & TRAINING S.R.L. și-a extins aria de acoperire, astfel încât prin intermediul parteneriatelor, la acest moment  activează  pe piața mai multor județe din România.

Mai mult decât atât, AVI EUROJOBS & TRAINING SRL și-a desfășurat o mare parte a activității prin intermediul proiectelor europene, de tip POCU -Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, livrând servicii de formare profesională persoanelor defavorizate, oferindu-le oportunitatea de a-și găsi locuri de muncă .

În prezent, AVI EUROJOBS  & TRAINING însumează un număr de aproximativ 11.250 de absolvenți.

Activitatea de formare profesională desfășurată de AVI EUROJOBS & TRAINING SRL este într-o continuă ascensiune, menținându-ne pe piață în topul furnizorilor de formare profesională, de aproximativ un deceniu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plus d'actualités

Nouveaux membres

EVENO

Notre mission, à l'équipe d'Eveno, est de rapprocher le monde des idées avec celui des affaires. Nous organisons des cours, des ateliers et des...

Toutes les news

Partager cette page Partager sur FacebookPartager sur TwitterPartager sur Linkedin
Fermer

Découvrez votre espace privé sur ccifer.ro !